1 kg csontos fustolt csulok
1 kg burgonya
15 dkg rizs
25 dkg sargarepa
10 dkg petrezselyem
10 dkg zeller
1 jokora hagyma
so,bors izles szerint
2 tojas
5 cl ecet
30 dl tejfol
5 dkg tarkony
Megfozzuk a csulkot jo puhara es hozzaadagoljuk a hasabokba vagott zoldseget,a aprora vagott hagymat, rizset, es a kockakra vagott burgonyat. Sozzuk borsozzuk izles szerint es a vegen izesitjuk a tarkonnyal,megsavanyitjuk az ecettel. A tojasok feherjet belehabarjuk .
Eresztek:
A tojasok sargajat kikavarjuk a tejfollel szerre felhigitva a forro levessel beletoltjuk.
Suruseget vagy higsagat a levesnek mindenki maga dontse el(ennek az alapja a viz).
Tejfoll ,friss kenyerrel es es csipos parikaval szolgaljuk fel.
Jo etvagyat!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.