3-5 szem kisebb krumpli
1 kis fej hagyma
1-2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
1 teáskanál tárkony
Ízlés szerint só
2-3 evőkanál tejföl
Meghámozzuk a krumplit, majd kockára vágjuk. A zöldségeket szintén, de karikázzuk. Feltesszük vízbe főzni. Amikor forr, hozzáadjuk a többi fűszert is. Csendesen főzzük. Természetesen alacsonyabbra állítjuk a hőfokot, ezt jelenti a csendesen vagy halkan főzzük. Mi csacsoghatunk közben. Amikor puha, vékony rántást készítünk. Ráöntjük a levesre, folytonos keverés mellett. A tejfölt kikeverjük simára a levesből vett lével és ezt visszaöntjük. Gyors, egyszerű és nagyon jó ízű.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.