nagyon fincsi lehet ez ...
1 kg-mos csirke
só
bors
2-3 e.k. olaj
1 fej hagyma
20 dkg gomba
1 e.k.tárkony füszer
1 csomag petrezsejem zöld
2 dl tejszín
3-4 dl hús alaplé
A megtisztított csirkét feldaraboljuk, sózzuk, borsozzuk és lisztbe megforgatjuk, majd az olajban mindkét felét pirosra sütjük.
A húst az olajból kivesszük és a visszamaradt olajban a hagymát megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát kicsit pirítjuk megszórjuk finomra vágott petrezselyem zöldel, tárkonnyal és felöntjük húsalaplével összeforraljuk, majd visszarakjuk a csirke darabokat főzzük, hogy teljesen puhuljon meg a hús.
Végül öntsük rá a tejszínt amelyben 1 e.k. lisztet habarjunk el és készre forraljuk.
Köretnek sima párolt baszmati rizst készítettem hozzá.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.