Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 12 szombat Gyula névnapja

Főoldal » Tárkonyos csirkeragu leves

felvitel dátuma: 2011-02-08 13:11:07       mai nézettség: 1       nézettség: 1687
részletes recept
Tárkonyos csirkeragu leves
Hozzávalók 4 személyre:
csirke: 1 db
bacon szalonna: 10 dkg
gomba: 10 dkg
zöldborsó: 10 dkg
morzsolt kukorica: 10 dkg
burgonya: 20 dkg
tejföl: 1 dl
citrom: 1 db
tárkony: csipetnyi
liszt: 1 evőkanál
só: csipetnyi
bors: csipetnyi
kukorica konzerv: 10 dkg
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:
A vékony csíkokra vágott bacon szalonnán megpirítjuk
a feldarabolt csirkét, majd felengedjük 1,5l vízzel. Sózzuk, majdnem puhára főzzük.
Hozzáadjuk a felszeletelt burgonyát, majd a gombát, végül a borsót, kukoricát.
A tejfölt simára keverjük a liszttel, hozzáadjuk a citromlevet és a tárkonyt és behabarjuk vele a levest.
Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*