1 egész csirkemell
A csirkemellet kicsontozzuk, lebőrözzük és kis kockákra felvágjuk.
A mesterszakács fémedényben zsiradékon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát.
Rádobjuk a húst, meghintjük ételízesítővel, és fehéredésig pároljuk.
Hozzáadjuk a szintén kockára vágott zöldségeket és a zöldborsót. A csontot és a bőrt is beledobjuk, felöntjük vízzel, beletesszük a fűszereket,
Amikor félig kész, hozzá adjuk a tésztát.
Amikor minden puha, beleöntjük a főzőtejszínt,amiben elkevertük a tárkonyt, és 2 percig forraljuk.
Ha kell, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.