½ kg burgonya
tárkony
só
bors
1 púpozott tk. étkezési keményítő
1-2 ek. tejföl
1-2 ek. joghurt
A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, és kicsivel több sós vízben, , mint ami ellepi megfőzzük.
A tárkonyról leszedjük a leveleket, apróra vágjuk és a burgonyával együtt főzzük.
Amikor a burgonya megpuhult, az étkezési keményítőt kevés vízzel feloldjuk, összekeverjük a tejföllel, joghurttal, és besűrítjük a főzeléket. A végén kevés frissen őrölt fehér vagy színes borssal még megszórhatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.