Ezért nyaggat a családom,a nevét ismerem,ettem is már vagy ezer éve le fogom késziteni!Üdv Lívia
porcukor a szóráshoz
lekvár (ízlés szerint)
A tésztához való anyagokat egy tálban simára összekeverjük. Egy sűrű palacsinta tésztát kapunk. 15-20 percig pihentetjük.
A tarkedli sütő mélyedéseit jól kiolajozzuk, egy-egy evőkanál masszát teszünk bele. 1 perc után megfordítjuk és szintén 1 perc sütés. Minden alkalommal olajozzuk a sütőt.
Melegen tálaljuk, porcukorral, lekvárral.
Megjegyzés: Több elnevezése is van, én cseh fánkként ismerem. (Nem ez az eredeti recept.) – Tartalmas egytálétel után készíthető (mint például a palacsinta).
(Saját összeállítás)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.