Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 27 vasárnap Zita, Mariann névnapja

Főoldal » Közepes » Tarka bableves füstölt tarjával

felvitel dátuma: 2012-01-18 21:18:52       mai nézettség: 4       nézettség: 3207
részletes recept
Tarka bableves füstölt tarjával
Hozzávalók 5 személyre:

30 dkg zsenge tarka bab

pár szál fehér és sárgarépa

25 dkg füstölt tarja

bors

1fej hagyma

3 e.k.olaj

1e.k liszt

1k.k.piros darált paprika

Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 60 perc
Elkészítés:

A babot egy nagyobb fazékban vízben a megmosott tarjával odateszem főni.

A megtisztított zöldségeket felkarikázom és hozzá teszem a leveshez sózom,borsozom.

Ha már megpuhultak a benne lévők rántást készítek :Az olajban megpiritom az apróra metélt hagymát és a lisztet,

leveszem a tűzről és keverek hozzá 1 k.k piros paprikát ezt felengedem hideg vízzel csomó mentesre keverem és hozzáadom a leveshez.Egybe forralom.

Hogy fokozzam az ízeket egy darab kalbászt is főztem bele.

Szakács: Irénke


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*