30 dkg zsenge tarka bab
pár szál fehér és sárgarépa
25 dkg füstölt tarja
só
bors
1fej hagyma
3 e.k.olaj
1e.k liszt
1k.k.piros darált paprika
A babot egy nagyobb fazékban bő vízben a megmosott tarjával odateszem főni.
A megtisztított zöldségeket felkarikázom és hozzá teszem a leveshez sózom,borsozom.
Ha már megpuhultak a benne lévők rántást készítek :Az olajban megpiritom az apróra metélt hagymát és a lisztet,
leveszem a tűzről és keverek hozzá 1 k.k piros paprikát ezt felengedem hideg vízzel csomó mentesre keverem és hozzáadom a leveshez.Egybe forralom.
Hogy fokozzam az ízeket egy darab kalbászt is főztem bele.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.