Van itthon tarjám kipróbálom!Nagyon jó!
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
A tarját kicsontozom, szeletekre vágom, klopfolom és mindkét oldalát só, borssal megszórom. A burgonyát és hagymát megpucolom, felkarikázom és egy tálban összekeverem egy kis ételízesítővel. Egy tepsi aljába vagy tűzálló tálba nagyon pici olajat öntök, beleszórom a hagymás burgonya karikákat, majd (pici lisztet összekeverek kevés tört pirospaprikával) beleforgatom a húst a lisztbe és ráhelyezem a burgonyára. A tejfölt összekeverem az összezúzott fokhagymával és ízesítem fűszerekkel, pici bors, fűszersó, tört pirospaprika, ezzel bekenem a húst, lealufóliázom a tepsit. (Ja én a burgonyára szoktam nagyon pici vizet önteni, hogy egyenletesen főjön meg.) Előmelegített sütőben közepes hőn (200 fokon) kb. 1 órát sütöm, megnézem puha-e a hús és burgonya, ha igen, légkeverésen pár percet pirítom. Maradt pici tejföl a tálalásnál rátettem a burgonyára nagyon fincsi volt.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.