Elfogadnék egy ilyet szárnyasból:)
6 nagyobb szelet nem túl zsíros sertéstarja
só
A panírozáshoz:
15 dkg kukorica liszt
2 db tojás
1 cs.kukoricapehely
A sütéshez:
étolaj
Előkészítés:A tarját kiklopfoljuk,sózzuk.A kukoricapelyhet apróra törjük.
Elkészítés:A két tojásból kevés liszttel palacsinta tészta sűrűségű masszát keverünk.A tarjaszeleteket kukoricalisztbe,a masszába majd az apróra morzsolt kukoricapehelybe panírozzuk.A hússzeleteket bő olajban kisütjük.
A masszával jobban rajta marad a panír.
Petrezselymes burgonyát és céklasalátát tettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.