Ínycsiklandozó és látványnak sem utolsó!
A tarját megmosom, szeletekre vágom és kiklopfolom mindkét oldalát kicsit. Elkészítem a pácot és megforgatom benne a húst, majd hagyom pácolódni kb. 1-2 órát, már egy óra is elég akár.
Grilltárcsán egy kevés zsírt felhevítek, majd beleteszem a húst, lefedem fedővel, pár percig hagyom így párolódni, kevés vízzel pótlom, ha kezd nagyon odakapni, majd fedő nélkül folyamatosan készre grillezem.
A férjem néha szokott a grillhúsra pici sört önteni.
Köretnek sült burgonya készült.
A saláta lehet bármilyen, nekem jégsali, paradicsom, paprika és lilahagyma volt épp kéznél. Mivel a paleo az joghurtos öntetet nem engedi, ezért így nyersen fogyasztottam a salátát burgonya nélkül.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.