400g tarhonya vagy szlovák rizs
7dl víz
1 savanyú tejföl
1 kis üveg tatármártás
6 savanyú uborka
2 főtt tojás
1 doboz kukorica,borsó és sárgarépa konzerv
30-40dkg párizsi
A tarhonyát kevés olajon megpirítjuk,majd felöntjük vízzel,sózzuk és puhára főzzük.
Hagyjuk kihúlni a tarhonyát majd aztán hozzákeverjük a tejfölt és tatármártást.Aztán szép sorjában a felaprított uborkát,tojást,sárgarépát,kukoricát borsót is hozzákeverjük,legvégén a csíkokra szeletet párizsit tesszük hozzá.
Ízlés szerint sózzuk borsozzuk.
Én tupperware fesztivál formába tettem,de megfelel más forma is.Néhány órára hűtőbe teszem majd kiborítom a formából.
Akár magában is nagyon finom de lehet rántott húsokkal halakkal is kínálni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.