1 kg tisztított burgonya
15 dkg tarhonya
1 fej vöröshagyma
2 ek.zsír
1 ek. zöldségkeverék
só.
1 tk. pirospaprika
1/2 zöldpaprika
1 paradicsom
A tisztított hosszúkásra vágott burgonyát,sós vízbe feltesszük főni.
Hozzáadjuk a zöldségkeveréket, zöldpaprikát, paradicsomot.
A tarhonyát a forró zsírba tesszük,ha már kezd pirulni, hozzáadjuk a tisztított felkockázott,vöröshagymát,tovább pirítjuk szép aranybarnára,majd a pirospaprikát hozzáadjuk és azonnal a levesbe öntjük,készre főzzük.
Jó étvágyat hozzá!
saját recept
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.