Apróra vágok egy hagymát, majd olajon megdinsztelem. Felkarikázok kolbászt (én cserkészkolbászt használok), és kicsit megpirítom az olajon. Hozzáadom a tarhonyát, és halványbarnára pirítom. Vigyázni kell, hogy ne túlozzuk el a tarhonya mennyiségét, mert meg fog dagadni. Felkockázok egy paradicsomot és egy paprikát, majd ezt is az edénybe dobom. Sózom, pirospaprikázom. Picit rottyantok rajta, majd felengedem vízzel. Beleteszek pár darab kockára vágott krumplit. (A mennyiségek mindig attól függenek, hogy ki milyen sűrű levest szeretne.) Addig főzöm, míg a tarhonya és a krumpli is megpuhul.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.