Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 22 kedd Csilla, Noémi névnapja

Főoldal » Tárcsán sült oldalas

felvitel dátuma: 2011-05-19 23:01:59       mai nézettség: 2       nézettség: 8360
részletes recept
Tárcsán sült oldalas
Hozzávalók 4 személyre:

2-3kg Oldalas

Olaj

Delikát

Bors

Sör

Fokhagyma

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

Elózó nap pácold be az oldalast a füszeres olajban.

Végy egy tárcsalapot

kend ki zsírral

 Tűzet gyüjtasz  nem égígérőt csak szép lassút.

Rakd rá a feldarabolt oldalast kevés viz fedd le alufóliával így kicsit párolódik.

Közben forgasd át néhányszor hogy egyenletesen párolódjon. Később a szép süléshez locsold meg sörrel is néha.Mikor már nem sokára kész szórj rá zuzott fokhagymát.És süssük néhány percig.Jó étvágyat.

Szakács: Judit


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:

0/10 DUDÁS VIRÁG ERZSÉBET 2011 május 20

A TÁRCSÁS OLDALASNAK , NAGYON JÓ AZ ÍZE MERT A FÜST ÁTJÁRJA AZ EGÉSZET ÉS A FŰSZEREZÉSNEK , IS NAGY SZEREPE VAN BENNE

Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*