A TÁRCSÁS OLDALASNAK , NAGYON JÓ AZ ÍZE MERT A FÜST ÁTJÁRJA AZ EGÉSZET ÉS A FŰSZEREZÉSNEK , IS NAGY SZEREPE VAN BENNE
2-3kg Oldalas
Só
Olaj
Delikát
Bors
Sör
Fokhagyma
Elózó nap pácold be az oldalast a füszeres olajban.
Végy egy tárcsalapot
kend ki zsírral
Tűzet gyüjtasz nem égígérőt csak szép lassút.
Rakd rá a feldarabolt oldalast kevés viz fedd le alufóliával így kicsit párolódik.
Közben forgasd át néhányszor hogy egyenletesen párolódjon. Később a szép süléshez locsold meg sörrel is néha.Mikor már nem sokára kész szórj rá zuzott fokhagymát.És süssük néhány percig.Jó étvágyat.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.