Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Tápéi legényfogóleves

felvitel dátuma: 2011-02-07 19:33:39       mai nézettség: 1       nézettség: 2045
részletes recept
Tápéi legényfogóleves
Hozzávalók 4 személyre:
Sertés lapocka: 0,40 kg
Vegyes zöldség: 0,20 kg
Mirelit zöldborsó: 0,10 kg
Vöröshagyma: 1 db
fokhagyma: 1 gerezd
Vaj: 0,08 kg
Só, bors, citrom, zöldség zöld, ételízesítő: ízlés szerint
tejszín: 2 dl
Zöldpaprika: 1 db
Paradicsom: 1 db
Kapor: 1 kávéskanál
Mustár: 1 evőkanál
Tejföl: 1 dl
Előkészületi idő: 20 perc


Főzési idő: 30 perc
Elkészítés:

A megtisztított vegyes zöldséget vajon lepároljuk, hozzáadjuk az apróra vágott sertés lapockát, majd felengedjük vízzel és addig főzzük, amig a hús puha nem lesz.
Fűszerezzük,, hozzá tesszük a paszírozott fokhagymát.
Tálaláskor tejszínes kaprot, zöldség zöldet és egy szelet citromot adunk hozzá díszítésként.

Szakács: János


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*