60 dkg pulykamell
20 dkg parasztkolbász
20 dkg bacon szalonna
10 dkg uborka
10 dkg sajt
só, fűszerkeverék ízlés szerint
liszt, tojás, morzsa a panírozáshoz
étolaj a sütéshez
40 dkg burgonya
A pulykamellet egyenlő szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, a parasztkolbászt, bacont és az uborkát, sajtnak egyik felét kockára vágjuk és a pulykamell szeletek szélére tesszük, majd összetekerjük, és megtűzzük hűstűvel. Bepanírozzuk és forró olajban őzbarnára sütjük, slégen kettévágjuk.
Burgonyát megtisztítjuk, kockára vágjuk, és forró olajban kisütjük.
A sajt másik felét ráreszeljük a kettévágott töltött húsra.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.