1 csomag teljes kiörlésű Tante Fanny réteslap
0,5 kg túró, csipet só, édesítószer vagy cukor
1 kis doboz teljföl
sárgabarack
A Tante Fanny teljeskiörlésű réteslapot az előírak szerint előkészítettem.
0,5 kg túrót csipet sóval, a tejföllel és - ha már a tészta egészséges ezért izlés szerinti mennyiségben - édesítőszert használtam. (folyékony édesítőszer)
A túrót elosztottam három felé, és egyenletesen a a megolajozott tésztára halmozta. Erre kerültek a negyedekre vágott sárgabarackok. Összetekertem és sütőpapírral kibélelt tepsibe raktam. A tetejüket is vékonyan megkentem olajjal.
200 fokra előmelegített (alsó-felső programon) sütőben 25-30 percig kell süni.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.