Egyik kedvencem:)
60 dkg csirkemell filé
20 dkg gomba
6-8 db csemegeuborka
2 ek.mustár
2 ek.ketchup
3 dl főző tejszín
1 fej vöröshagyma
só
őrölt fehér bors
étolaj
Előkészítés: A csirkemellet és az uborkát vékonyan felcsíkozzuk. A gombát szeletekre a vöröshagymát apróra vágjuk.
Elkészítés: Az olajon megdinszteljük a hagymát. Rátesszük a csirkecsíkokat, sózzuk, borsozzuk, fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a gombát és addig pároljuk, míg kezdi elfőni a levét. Rátesszük az uborkát, ketchupot, mustárt. Pár percig pirítjuk, majd felöntjük a tejszínnel és 5-6 perc forralás után /ha kezd besűrűsödni/, levesszük a tűzről.Párolt rizs készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.