-2 csirkecomb
-20 dkg sárgarépa
-10 dkg kukorica
-10 dkg lila hagyma
-10 dkg borsó
-10 dkg karalábé
-10 dk zellergyökér
10dkg paprika
A combokat vegetás sós borsos vízben főni teszem.
Közben a zöldségeket apró kockákra vágom és hozzáadom a fővő leveshez .
Mikor minden megfőtt leszüröm ,a húst leszedem a csontról apró darabokra vágom.
Az egésszet összeturmikolom és ízlés szerint ízesítem.
Kissebb müanyagdobozokba teszem és lefagyasztom.
Húsok mellé nagyon finom .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.