ki fogjuk próbálni.
4 db csirkecomb
2 fűrt nagy szemű szőlő
1 doboz csemegekukorica
10 dkg füstölt sajt
2 dl fehér bor
10 dkg majonéz
1 gerezd fokhagyma
só
bors
majoranna
A csirkecombokat ketté vágjuk, sóval, borssal, majorannával és a zúzott fokhagymával bedörzsöljük és lábasba tesszük. Fehérborral és kevés vízzel felöntjük és fedő alatt megpároljuk. A csemegekukoricát összekeverjük a majonézzel, a megmosott szőlőt leszemezzük. A megpuhult csirkecombokat tűzálló tálba vagy tepsibe rakjuk, megszórjuk a szőlőszemekkel és leöntjük a megmaradt pácolólével. Beborítjuk a majonézes kukoricával. Lefedve sütőbe toljuk és 30 percig sütjük. A fedőt eltávolítva megszórjuk a reszelt füstölt sajttal és további 20 percig sütjük. Rizzsel tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.