A tojássárgát és a cukrot habosra keverjük. Hozzáadjuk az őrölt diót és tovább keverjük. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, hozzáadunk 2 dkg porcukrot, és még egyszer alaposan felverjük. A krémbe beleszórjuk a lisztet, majd finoman hozzáadjuk a tojás habot is. Egy tepsit kikenünk Ramával, megszórjuk liszttel, beleöntjük az előbb elkészített masszát. Tetejére mosott szőlőszemeket rakunk. A tésztát lassú tűzön aranysárgára sütjük. Amikor kihűlt szeleteljük, és meghintjük vaníliás porcukorral .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.