2 kg szőlő
30dkg cukor
3:1 dzsemfix
Csillag ánizs
A Szőlőt leszemeztem ,jól megmostam ,edénybe a tűzre raktam.Nem sok idő kell neki hogy egyet rottyanjon .Majd félrehúztam és botmixerrel pépesre kevertem .Én nem szűrtem át szitán mert így tökéletes lett ,majd visszaraktam a tűzhelyre beletettem a cukrot és a dzsemfixet hagytam még 3-5 percig felforrni és a legvégén a kávéskanál csillag ánizst beleraktam
Forrón ecettel fertőtlenített üvegekbe mertem és száraz dunsztban hagyom kihűlni.Nagyon finom
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.