Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 9 szerda Erhard névnapja

Főoldal » Szójás, baracklekváros, citromos csirkecomb

felvitel dátuma: 2011-10-22 16:33:32       mai nézettség: 1       nézettség: 1805
részletes recept
Szójás, baracklekváros, citromos csirkecomb
Hozzávalók 4 személyre:
  • 4 db egész csirkecomb
  • 30 ml szójaszósz
  • 20 ml citromlé
  • 1 ml Cayenne bors (fél mokkáskanálnyi)
  • 50 ml sárgabaracklekvár
  • 10 ml Oliva olaj
  • 20 ml nádcukor vagy barna cukor
  • 2 ml (1 mk-nyi)
  • 1 ml (1 mk-nyi)
  • 1 kisebb fej vöröshagyma

A fűszerek Toldi Fűszer termékek: 
www.toldifuszer.hu

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 60 perc

Elkészítés:

A csirkecombokat rakjuk szépen sorba a 2 l-es UltraPro edényünkbe.

A páclevet keverjük össze a Mix-Fix-ben és öntsük a húsra.

A TW Konyhai Késsel pucoljuk meg a hagymát és szeleteljük a csirkecombokra. Egy éjszakára vagy akár egy egész napra tegyük az edényünket a tetejével lefedve a hűtőszekrénybe, hogy a pác jól átjárja a combokat.

Másnap tehetjük is egyenesen a sütőbe.

Köretnek adhatunk krumplit, rizst vagy akár párolt brokkolit vagy más párolt zöldséget is.

Tálaláskor a köretet is locsoljuk meg a szafttal.

Javasolt Tupperware termékek:

  • 2 l-es UltraPro Edény
  • Mix-Fix
  • TW Konyhai Kés
  • Konyhagyöngye Citromfacsaró
  • TW Mérőkanál
  • Kis Fűszeresek (bors, ceyenne)
  • Mindent Bele Száraztároló ()
  • Konyhaművész 0,5 l-es Mérőkancsó
Szakács: Marcsi64


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*