60 dkg sertés karaj
10 dkg füstölt szalonna
10 dkg sonka
10 dkg parasztkolbász
10 dkg uborka
kapor, só, bors, vegyes fűszerkeverék, mustár
40 dkg burgonya
étolaj a sütéshez
tojás, liszt, zsemlemorzsa a panírozáshoz
friss vegyeszöldség a díszítéshez
A sertés karajt szeleteljük, klopfoljuk majd töltelékkel megtöltjük, és göngyöljük, panírozzuk ( tojás, liszt, zsemlemorzsa ).
Forró olajban megsütjük, és átlósan ízlésesen kettévágjuk.
Tálaláskor friss zöldséggel díszítjük.
Forgatott burgonya:
A burgonyát meghámozom, 3-4 mm vastagon felkarikázom és egy nagy serpenyőben, vagy lábasban a olajon pirosasra sütöm.
Többször átforgatom, és a végén sózom.
Töltelék:
Füstölt szalonnát lepirítom, sonkát, parasztkolbászt, vöröshagymát, zöldpaprikát, uborkát apró kockára vágva hozzáteszem.
Egy kicsit átdinsztelem.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.