A csirkét feldaraboltam.
A mézet, mustárt, fehérborsot, szárnyas fűszerkeveréket összekevertem egy Kristály Tálkában, és a Szilikon Kenőecsettel bekentem a husikat. Belefektettem a húst az UltraPro Lasagna sütőbe és még egy kis szárnyas fűszer keverékkel megszórtam.
Egy fej vöröshagymát vékonyan felkarikáztam a Konyhaművész Szeletelővel, rátettem a húsra.
Ezután jött a paradicsom karika, paprika karika, amiket az Új Generációs Szeletelő Késsel vágtam fel. Következett a Szivárvány zöldségkeverék, amiben van karfiol, brokkoli, sárgarépa. Végül a kukorica. Az egészet frissen őrölt tengeri sóval és fehérborssal meghintettem.
Lezártam az UltraPro Lasagna sütőt a tetejével és 2-3 órára a hűtőbe tettem, hogy jól összeérjenek az ízek.
Ezután 190 fokos sütőben szép pirosra sütöttem.
Tipp:Ehhez az ételhez összeszedtem minden maradék zöldséget a hűtőből, fagyasztóból, amik önmagukban már egy-egy menühöz kevesek lettek volna.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.