12 db tojás,12 kanál cukor ,12 kanál liszt.Krém:20 dkg fehércsoki,fél liter Hulala,2 db habfixáló,1 doboz Mascarpóne(25 dkg).Ételszinező:sárga piros zöld.Ezeket lehet bármilyen természetes szinezővel helyettesíteni!Az eredeti recept a linknél található.
Piskótát sütök 3x4 tojásból.Mikor a tojás felvert fehérjét kavarom a sárgájához akkor teszem bele ételszinezőt.26 cm-_es tortaformában kisütöm szinenként úgy hogy teszek bele szilikonos sütőpapírt!Hamar kisül egy hústűvel azért ellenőrzöm.Kiborítom és rácson hagyom kihűlni!Elkészítem a krémet:Gőz fölött felolvasztom a csokit mikor kihűl ebbe jön a Mascarpone.A Hulalát felverem a habfixálóval és a két krémet öszekeverem!Megtöltöm a lapokat,a tetejét és az oladalát is!Mivel nem vagyok nagy profi torta gyártó az oldalára tetem csokireszelékt,mandulát a tetejére és egy pár kis marcipán dísszel kiraktam!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.