1 csomag száraz tészta
sárgarépa, zöldborsó, brokkoli, karfiol, gomba, piros húsos paprika, karalábé (minden, ami kéznél van, és roppanósra párolható)
só, törött bors
zsírszegény majonéz
tejföl vagy joghurt
kevés reszelt sajt
esetleg maradék párolt vagy sült csirke- vagy pulykamell
A zöldségeket megtisztítjuk, apró kockára, csíkokra vágjuk, kevés étolajon addig pároljuk, amíg roppanós marad. Ha szükséges, kevés vizet öntünk alá. Sóval, kevés törött borssal ízesítjük, belekeverjük a tejfölt, vagy jughurtot, majonézt.
Kifőzzők a tésztát (nem túl puhára), ráreszeljük a sajtot, és beleforgatjuk a zöldséges mártásba.
Maradék, csíkokra vágott párolt vagy sült csirkemellel, pulykamellel gazdagíthatjuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.