Hozzávalók: 80 dkg. liszt,fél liter tej, 5 dkg. élesztő.3 evőkanál cukor, csipet só,1 dl. étolaj,3 tojás + 1 tojás a kenéshez, 1 cs. puncs pudingpor, 1 cs, vaniliás pudigpor,1 cs. csokoládés pudingpor, 5 dkg. olvasztott margarin, a kenéshez.
Elkészítés: Az élesztőt a langyos cukros tejben felfuttatjuk,és a többi hozzávalóval összedolgozzuk, a pudingok kivételével. Három részre osztjuk, és külön- külön beledolgozzuk a pudingokat, a csokishoz adhatunk egy kis tejet hogylágyabb legyen a tészta.Fél órát kelesztjük. A megkelt tésztákat kettévesszük, egyesével kisodorjuk, és megkenjük olvasztott margarinnnal.Én úgy csináltam a három tésztából hosszú rúg alakot csináltam , sodrófával kicsit kilapítottam,és úgy kentem meg az olvasztott margarinnal. Összefontam őket. Vajazott lisztezett tepsibe tettem, megkentem a maradék margarinnal, és felvert tojással. Sütőbe téve 200 fokon szép pirosra sütjük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.