1 malac comb
5 dkg só
őröl bors
szalona
sör
olaj v. zsír
A megtísztíiott malac combot beírdalom,injekciós tűben lévő sóval, a bőre alatt megszurkálom, borsozom. /bőrét ne sózd, nem lesz piros/ Kevés vízzel,olajjal, alufóliával letakarva, közepes tűzön,időnként sörrel, szalonnával megdörzsölve kb: 2 órán keresztül sütjük. Ha puha, az alufőliát levéve, ropogós pirosra sütjük.
JÓ ÉTVÁGYAT!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.