8 db tojás
18dkg porcukor
9dkg liszt
25dkg túró
10dkg porcukor
1cs vaniliás cukor
1db citrom reszelt héja
Szilva lekvár és 10 db szilva
250ml hulalla tejszin
2x4 tojásból piskótát sütünk.
A túrót a két féle cukorral és a citrom reszelt héjával össze keverjük,majd a felvert tejszínt is hozzá adjuk.
A kihült piskótát megkenjük a lekvárral,majd kb.1-1,5 cm-es csíkokra vágjuk.
Egy tortaformának a közepébe kezdjük feltekerni a piskótát,csigavonalban.
Erre rákenjük a túrókrémet és a szilva szeletekket teszünk bele.
Majd a másik piskótával csigavonalban befedjük a krémet.
Én lekvárral kentem le a tetejét,de tejszínhabbal is lehet.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.