Krémhez:
Tetejére:
Hat tojásból piskótát sütünk úgy, hogy a sütőpapírral bélelt tepsi aljára fél szilvákat teszünk, vágott felükkel lefelé. Ha a tészta megsült, felfordítjuk, hogy a szilvás része kerüljön felülre. Óvatosan lehúzzuk a sütőpapírt.
A pudingot - én kókuszossal készítettem - vízzel és 2 evőkanál cukorral sűrűre főzzük a 2l-es UltraPlusz edényben, mikróban, 600W-on, 12 perc alatt, közben egyszer, kétszer megkeverjük.
6 tojásfehérjéből 6 evőkanál cukorral kemény habot verünk a Mérő- Mixben, majd a meleg pudinggal elkeverjük.
(A megmaradt tojássárgáját más süteményhez vagy ételhez felhasználhatjuk. Én egyesével mini Tupperos apróságokba tettem és ment a fagyasztóba.)
A puding krémet a Szilikon Cukrász Spatula segítségével a tészta tetejére kenjük.
Ezután a tejszínből kemény habot verünk, majd a sütemény tetejére simítjuk.
Fahéjjal vagy reszelt csokoládéval meghintve, kockára szeletelve kínáljuk.
Nagyon finom, dekoratív sütemény.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.