Én is így szoktam de most adtál egy ötletet, hogy ne ragadjon úgy oda a tészta a deszkához. Holnap készítek:) a recept olyan mint az enyém. puszi
Krumpli.liszt,1 tojás 1 ek zsír vagy 2 ek olaj szilva fahéjas cukor zsemlemorzsa olajban pirítva
Nem szoktam mérni.Kb 1 kg krumplit megfőzök összetöröm kicsit hül aztán hozzáteszem a tojást pici sót a zsiradékot annyi lisztet amennyit felvesz,de lágy tésztát kapjunk.Nem szoktam kinyújtani mert eléggé ragadós a krumplis tészta.Vágok egy csíkot lisztezett deszkán kicsit megsodrom majd a kezemmel ellapítom.Beleteszem a szilvát melynek közepébe fahéjas cukrot teszek.Sós forró vizben kifőzöm,majd pirított zsemlemorzsába forgatom.Jó sok porcukrot teszek rá!Én így szeretem!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.