50 dkg szilva,
2 kk. gyömbérpor,
1 nagy fej vöröshagyma apró kockára vágva,
2 tört fokhagymagerezd,
2 ek. ecet,
2 ek hidegen sajtolt olívaolaj
http://grapoilashop.hu
6 dkg nyírfacukor
(cukorbetegek is fogyaszthatják, vagy xilit)
A mártáshoz a szilvát megmosom, kimagozom.
A hagymát megpucolom és apró kockára vágom.
Oliva olajon megfonnyasztom a hagymát, majd beleteszem az áttört fokhagymát és egy percig együtt dinsztelem.
Beleteszem a szilvát, a gyömbérport, az ecetet és a cukrot.
Felforralom és lassú tűzön kb. 15 percig készre főzöm.
A húst a mártással együtt tálalom, igazán kellemes ízhatás.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.