A szilvát egy nagy fazékba,vagy lábasba tesszük,lecukrozzuk,ráöntjük az ecetet,megszórjuk a fűszerekkel,és 24 órát állni hagyjuk.Másnap főni tesszük takarékon.4 órát keverés nélkül,nem kell félni nem ég le.Az utolsó 1 órában nagyobb lángon főzzük, kevergetjük,míg eléri a kívánt sűrűséget.Fórrón előmelegített üvegekbe töltjük,lezárjuk,és szárazdunsztba tesszük.Én nem használok hozzá tartósítót,de aki akar tehet a tetejére.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.