70dkg szilva,és 4 nagyobb darab öszibarack,
25dkg cukor, kb 1l viz
fél csm Haas befőtt tartósító a 10gramosból.
3db citrompótló,6szem szegfűszeg
A vizet a cukorral felforralom,a megmosott szilvákat egy pillanatra beledobom és a kimosott üvegekbe visszaszedem az üvegbe szórom a szegfűszeget és a szirupba belekeverem a Haas befőtt tartósítót,egyet forralok rajta és az üvegekbe öntöm,hogy a gyümölcsöt ellepje,lezárom és fejtetőre fordítom 5 percre és megtörölve az üvegeket mehet a helyére.
Az öszibarackot kettéveszem a magját kidobom,szépen elrendezem az üvegben,rádobom a citrompótlót,ez segít abban,hogy a színét megtartsa és ráöntöm a maradék szirupot.Ugyanúgy járok el vele,mint az előbbiekben.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.