Vittem a párom nagyon szereti az ilyesmit!Hallal is ettem már!
50dkg csirkemell filé kockákra vagy csíkokra aprítva
PÁC:
fehér bors,só,1 tk cukor,1 ek olaj
BUNDA:
1tojás,1 púpozott ek liszt,fél ek étkezési keményítő,1 tk sütőpor,1 ek olaj,
MÁZ:
2 ek méz, 2 ek ketchup, fél kanál citromlé, szezámmag
A feldarabolt csirkemellet bepácoljuk egy napra .A bundához és a mázhoz való alapanyagokat külön külön összekeverjük összekeverjük. A csirkemell darabokat beleforgatjuk a bundázó keverékbe és forró olajban megsütjük.Amikor kisült megforgatjuk a mázban.
Csípősen is lehet készíteni.Ez esetben a mázhoz keverünk ízlés szerint csípős fűszert.
Forrás:Balázs Zsófia
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.