2 dl langyos tej
2 ek cukor
1 tk só
1 dl olaj
1 tojás
100 g joghurt
60 dkg liszt
2 dkg éleszto
Kenéshez:
tojássárgája
Tetejére:
szezámmag
Az élesztot megfuttatjuk a langyos cukros tejben, majd a tobbi hozzávalóval osszedolgozzuk.
1 óráig kelni hagyjuk, majd 9 részre osztjuk és labdákat formálunk belole.
Megkenjuk tojássárgájával a tetejét és megszórjuk szezámmaggal.
Elomelegített sutoben 200 fokon megsutjuk.
(Eredeti forrás: nosalty)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.