Nagyon gusztusos.
A csirkemellet vékony , rövid csíkokra vágtam. A lisztet, tojásokat, és a fűszereket egy edényben összekevertem, A fokhagymát összezúztam, és azt is beletettem a tejfölös keverékbe, majd beleforgattam a hús darabokat. A zsemlemorzsát összekevertem a szezámmaggal és ebbe is beleforgattam a húsokat. Ezután forró olajban minden oldalukat pirosra sütöttem.
Köretként párolt karfiolt ettünk hozzá, és tartármártást.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.