finom,
Hozzávalók:
3 db tojás, 3 teáskanál krémsajt, fél teáskanál sütőpor, só ízlés szerint.
Ezt lehet édesen is csinálni.
Elkészítése:
A tojásokat üssük le, majd válasszuk szét a sárgáját, és a fehérjét. A tojássárgájához adjuk hozzá a krémsajtot, a sót, illetve a XILIT, vagy ERITRITOL ha édesen szeretnénk. Ezután keverjük össze alaposan, majd egy másik tálban verjük habbá a sütőporos tojásfehérjét. Miután mindkettő megvan, óvatosan kavarjuk össze, tegyük egy sütőpapírral bélelt tepsibe kevés olajjal bespriccelni. Evőkanálal rakjunk korongokat egymástól távol,hogy ne nőjön össze a tészta. 15-20 perc alatt körülbelül 150-160 fokos sütőben süssük készre. Még puhább lesz, ha a sütés után néhány órára lezárható tasakokba tesszük.
Ezt egy videón látam és szendvicset is készítettek ebből a kenyérből!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.