700 gr liszt;300gr vaj vagy zsir,300gr cukor,300gr daralt dio,6 tojas,1,5 kocska eleszto ,kb 2 deci tej, egy citrom heja,keves fahej,2csomag vanilia cukor;lekvar.,megykombot vagy cseresznye,1 tojassarga.
A lisztet a vajal vagy zsirral oszemorzsoljuk,50gr cukorral;6 tojas sargajaval,tejben felolvasztott elesztot,ebbol csinalunk egy puha tesztat.Felorat pihentetjuk.Felverjuk a 6 tojas feherjet 250gr cukorral ,utana a dioval oszekeverjuk,teszunk bele 2 csomag vanilia cukrot,citrom hejat es a fahejat.A tesztabol 6 gombocot keszitunk es egyenkent kinyujtjuk (teglalap alakra) a szeleit megkenjuk lekvarral es rahelyezzuk a megyet,utana felhajtjuk h a lekvert eltakarjuk a kozepere jon a tojas feherje krem . Igy keszitjuk el mind a 6 gombocot.Megkenjuk tojassargaval a tesztat es mehet is a sutobe.Mikor kihul tehetunk ra porcukrot .
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.