1kg savanyúkáposzta
80dkg sertéscomb
zsír
vöröshagyma
paprika,paradicsom
só,bors,kömény,vegeta
piros arany vagy pörköltszaft kocka
babérlevél,egészbors
füstölt kolbász
tejföl
Hagymát aprítógépbe teszem majd zsíron pirítani kezdem. Eközben a combot felkockázom. Ha jó a hagymám,rádobom a húst és azzal is átpirítom fehéredésig. rádobom a pirospaprikát és kb. fél deci vizet öntök alá. Befűszerezem,beleteszem a paprikát,paradicsomot és készítek egy ütős pörköltet. Amikor már majdnem kész hozzáadom a kóstolás után vagy kimosott vagy nem kimosott káposztát. Teszek hozzá babérleveleket,egész borsot és a kolbászdarabokat. Készre főzöm,tejföllel,friss kenyérrel kínálom.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.