Nagyon tetszik, egészségesebb, mint disznóhúsból, koszi a receptet.
50 dkg pulyka belsőrész ( zúza, máj, szív )
1 db pulykacomb kicsontozva
1 fej vöröshagyma,
olaj
só
bors
1 db húsleves kocka
őrölt fűszerpaprika
savanyú apró káposzta
1 zacskó gyorsrizs
tejföl
A pulyka belsőrészt és a combot kockára vágom a csontos részeket kiveszem de azt is belefőzöm.
Készitek egy pörkölt alapot csak kicsit hosszabb lével.
Mikor a hús majdnem megfő ráteszem az aprókáposztát!Így főzöm tovább!
Lassútűzön főzöm. ( épp hogy csak rogyogjon )
Közben megfőzök egy tasakos gyorsrizst és amikor a káposzta megfőtt a tetejére rakom!
Tejföllel tálalom!
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.