Fincsi! Jöhetne :-)!
Egy tálban, a szedret a kristálycukorral, citromlével, meggy lével összekeverjük, fóliával letakarjuk, és egy órát állni hagyjuk szobahőmérsékleten. Bot-mixerrel/turmixszal pépesítjük.
A tejszínt habbá verjük, összekeverjük az átpasszírozott (műanyag szűrőn) gyümölcsös anyaggal. Hűtőben jól lehűtjük.
Fagylaltgépbe öntjük és a kívánt állagra készítjük, majd zárható dobozban a mélyhűtőbe tesszük.
(Gép nélkül: az összekeverés után, zárható dobozban a mélyhűtőbe tesszük. 30-40 percenként, 3-4 alkalommal átkeverjük.)
Fogyasztás előtt 5-10 perccel kivesszük. Tetszés szerint díszítjük. – 14-16 gombóc
Csokoládéfagylalttal is kitűnő.
(Saját recept)
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.