Ez nagyon tetszik nekem. Hamarosan kipróbálom az biztos!
4 szál angol zellerszár
1 közepes hagyma
1 kg főtt burgonya
A dresszinghez:
2 evőkanál olívaolaj
3 kiskanál fehér balsamico ecet
1 kiskanál nádcukor
1 kiskanál tengeri só
1 csapott kiskanál őrölt feketebors
200 gr majonéz
Ez a saláta nagyon illik a rántott halfiléhez.
A szárzellert 0,5 cm-es csíkokra vágom, majd 0,5 cm-es kockákra. A hagymát ugyanígy apró kockákra vágom. Ha van otthon újhagymám, szintén belevágok a zöldjéből úgy 4 szálat( ha nincs, nem szükséges ).
Az egészet összekeverem. Ebbe keverem bele a dresszinget, amit egy tálkában elkészítettem.
Az előre héjában megfőtt, kihűlt burgonyát megtisztítom, 1 cm-es kockákra vágom, kissé megsózom. A zellerkeveréket beleforgatom a burgonyába. Legutoljára hozzákeverem a majonézt.
Jó a tálalás előtt legalább 3 órával hamarabb a salátát elkészíteni, hogy az ízek jól összeérjenek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.