szarvas comb 0,80 kg
só, őrölt bors, fűszerkeverék ízlés szerint
liszt 0,15 kg
étolaj a sütéshez
gomba 0,40 kg
tejszín 0,40 l
petrezselyem zöld 1 csomag
krokett 32 db
friss zölség, lilahagyma a díszítéshez
A szarvas szeleteket klopfoljuk, ízesítjük, lisztbe forgatva kevés olajon kisütjük.
Amennyiben idős a hús húslében érleljük egy napot.
Mártás:
Kevés olajban a megtisztított, apróra vágott gombát megpároljuk, liszttel szórjuk, és a tejszínnel beforraljuk.
A mártást, sóval, borssal, finomra vágott petrezselyem zölddel fűszerezzük.
A krokettet bő forró étolajban megsütjük, majd friss zöldséggel díszítve tálaljuk.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.