Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 április 2 szerda Áron, Ferenc névnapja

Főoldal » Vad ételek recept » Szarvasérmék tejszínes gombával

felvitel dátuma: 2011-03-29 14:58:15       mai nézettség: 1       nézettség: 4531
részletes recept
Szarvasérmék tejszínes gombával
Hozzávalók 4 személyre:

szarvas comb 0,80 kg
só, őrölt bors, fűszerkeverék ízlés szerint
liszt 0,15 kg
étolaj a sütéshez 
gomba 0,40 kg
tejszín 0,40 l
petrezselyem zöld 1 csomag
krokett 32 db
friss zölség, lilahagyma a díszítéshez

Előkészületi idő: 30 perc

Sütési idő: 40 perc

Elkészítés:

A szarvas szeleteket klopfoljuk, ízesítjük, lisztbe forgatva kevés olajon kisütjük.
Amennyiben idős a hús húslében érleljük egy napot.
 
Mártás:
Kevés olajban a megtisztított, apróra vágott gombát megpároljuk, liszttel szórjuk, és a tejszínnel beforraljuk.
A mártást, sóval, borssal, finomra vágott petrezselyem zölddel fűszerezzük.
A krokettet bő forró étolajban megsütjük, majd friss zöldséggel díszítve tálaljuk.

Szakács: bildi


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*