1 szál fehér répa, 2 szál sárgarépa, kevés zeller, 2 e.k. liszt, 1 e.k. olaj, jó félmarék szárított gomba , de nyáron vagy szezonban friss is nagyon finom, 1 kis kanál pirospaprika, izlés szerint levestészta, én reszelt tésztával főzöm , k.b. 1 l víz.
A zöldségeket megtisztítjuk és karikára vagy kockára vágjuk, és feltesszük a fazékban egy kevés vizzel megpároljuk. Közben a száritott gombát leforázzuk és egy kis ideig hagyjuk a vizben ázni majd le öblitjük hideg vizzel és a zöldségekhez adjuk felöntjök a vizzel és összeforraljuk puhára főzzük a lisztel és az olajjal világosrántást készítünk megszórjuk a paprikával és a leveshez adjuk, ha összefort akkor beletesszük a tésztát és készre főzzük.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.