Ez nagyon tetszik!
apró szemű paradicsom
tengeri só
szűz olíva olaj
A megmosott paradicsomszemeket félbevágom, tepsire rakom, éspedig úgy, hogy a vágott felük legyen felfelé. Egyenként jól megsózom őket, de csak tengeri sóval, mert így ízletesebb. Tíz centiméterre kinyitott elektromos sütőben szárítom őket 40 fokon, kb. 7 órán át. A végeredmény ,nem nagyon száraz, de nem is nedves paradicsom. Tiszta, száraz, kisebb befőttes pohárba rakom, és leöntöm olíva olajjal. A poharat jól lezárom.
Száraz helyen tárolom. Nagyon finom. Lehet vajas kenyérre rakni, tésztás ételekbe, vagy salátákba.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.