25 dkg. szárazbab,füstölt hús, ecet. hagyma, só, bors, babérlevél, paprika, csipetke(tészta, belecsipegetve a levesbe) füstölt virsli, tejfel
A babot előző este beáztatom, e levet leöntöm, felteszem főni a füstölt hússal, babérlevéllel. Közben zsíron hagymát pirítok, kevés liszttel elkeverem, pirospaprika, majd felöntöm vízzel. Ha a bab és a füstölt hús már puha, hozzáöntöm a rántást és a fűszereket., Tálaláskor tetejére tejfelt teszek.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.