Főoldal Bejelentkezés Regisztráció

Receptabc.hu

2025 május 10 szombat Ármin, Pálma névnapja

Főoldal » Könnyű » Szárazbab leves

felvitel dátuma: 2012-11-19 08:22:39       mai nézettség: 1       nézettség: 2384
részletes recept
Szárazbab leves
Hozzávalók 4 személyre:

25 dkg. szárazbab,füstölt hús, ecethagyma, , bors, babérlevél, paprika, csipetke(tészta, belecsipegetve a levesbe) füstölt virsli, tejfel

Előkészületi idő: 25 perc


Főzési idő: 1 perc
Elkészítés:

A babot előző este beáztatom, e levet leöntöm, felteszem főni a füstölt hússal, babérlevéllel. Közben zsíron hagymát pirítok, kevés liszttel elkeverem, pirospaprika, majd felöntöm vízzel. Ha a bab és a füstölt hús már puha, hozzáöntöm a rántást és a fűszereket.,  Tálaláskor tetejére tejfelt teszek.

Szakács: zsacsilla


Hozzászólások/vélemények/üzenetek:
Még senki nem értékelte ezt a receptet, legyen Ön az első!
Értékelés: - nem muszáj értékelnie a receptet -
 
Hirdetések


keresőszavak: bio termék, gluténmentes termék, fűszerek, dekor termék, fémdobozos termék, konyhai eszközök

 


Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.

Kövess minket a facebookon
Hírlevél feliratkozás
*
*