1 fél csirke,2 szelet füstölt szalonna,1 fej hagyma,1 gerezd fokhagyma,1 szelet kenyér,1 tojás,só,bors,majoranna,petrezselyemzöld,4 rózsa karfiol,kevés olaj,1 nektarin
a szalonnát felkockázom és kisütöm.A zsírján megfuttatom a kétféle hagymát,majd rárakom a beáztatott,majd kinyomkodott kenyeret.Fűszerezem,majd hozzáadom a felkockázott nektarint és beletöltöm acsirke fellazított bőre alá.Kiolajozott tepsibe teszem,mellérakom a karfiolokat és lefedem,mehet az előmelegített sütőbe.Egy órát sütöm,majd tető nélkül pirítom.Nagyon finom rizibizivel és salátával.
Sütés / főzés tudományát, ötletét örökítse meg, helyezze el receptjeit.
Recept mellé fotó.
Vegyen részt folyamatos havi díjazáson.
Itt könnyen megtanul főzni.
Az itt kezelt adatok bármilyen felhasználására az 1992. évi LXII tv ide vonatkozó rendelkezései az irányadóak, illetve a 1996 LVII. tv.: A tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló 6§.